Przejdź do treści
Centrum pomocy

Pierwsze kroki

Logowanie i wylogowywanie się w aplikacji MyTimePlan.

  • Zaloguj się w aplikacji MyTimePlan

    Logowanie odbywa się na dwóch ekranach: najpierw ID firmy, potem nazwa użytkownika i hasło. Następnie aplikacja otwiera ekran Główna.

    W trakcie weryfikacji3 kroki

  • Wyloguj się z aplikacji

    Wyloguj się za pomocą menu Więcej, gdy korzystasz z telefonu wspólnie z innymi osobami lub przestajesz używać aplikacji. Aplikacja wraca wtedy do pierwszego ekranu logowania.

    W trakcie weryfikacji2 kroki

  • Zresetuj zapomniane hasło

    Jeśli nie pamiętasz hasła, aplikacja może wysłać Ci wiadomość e-mail z instrukcjami, jak ustawić nowe. Prosisz o nią w formularzu Zaloguj.

    W trakcie weryfikacji2 kroki